Cart Total Items (0)

Coș

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 04/12/2023

Bine ați venit la OMU CU CENTRALA SRL. Această politică descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

1. Informații colectate

1.1. Colectăm informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la, nume, adresă de e-mail, adresă poștală și informații de contact.

1.2. Informațiile sunt colectate atunci când furnizați voluntar aceste detalii, de exemplu, în timpul înregistrării pe site sau când completați formularele de contact.

2. Utilizarea informațiilor

2.1. Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi servicii personalizate, pentru a vă contacta și pentru a vă informa despre produse și servicii.

2.2. Informațiile dvs. personale nu vor fi vândute, împărtășite sau închiriate terților fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate.

3. Securitatea informațiilor

3.1. Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderile sau alterările acestora.

4. Drepturile dvs.

4.1. Aveți dreptul să solicitați acces la informațiile dvs. personale, să le corectați sau să le ștergeți. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

5. Modificări la Politica de Confidențialitate

5.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

6. Contact

6.1. Pentru întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică, vă rugăm să ne contactați la adresa service@omucucentrala.ro

Vă mulțumim pentru încrederea acordată OMU CU CENTRALA SRL.